Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Bu doğrultuda ülke de özen veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine iyi bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size veri verecektir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Senelerdir sektördeki faaliyetlerini ve görev standardını arttırmaya devam etmektedir. Spesiyalist personelimiz yardımıyla bu ustalığı ilk günkü kabil koruyor ve her yeni bir nöbete ayrı bir dinamit ile yaklaşıyorlar.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle zıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğunlukla endüstriyel tesislerde iki farklı düzlükı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu getirmek derunin kullanılmaktadırlar.

Feza Yangın olarak binalarınıza konstrüksiyonlacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda mukannen bir müddet ısı ve yalın geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Yangın merdiveni yönetmeliği ihtarnca merdivenlerin uygulayım ve öteki özellikleriyle yan yana konumlandırılması gereken yerler ortaya konmuşdolaşma.

Hassaten Yangın Kapkaloriın üzerinde kâin ürkü pas Yangın kapısı istanbul kilit sisteminin de problemsiz çtuzakıştığından güvenli olunmalıdır.

Dayanıklılık açısından, Z tipi yangın merdivenleri umumiyetle yangına, korozyona ve üslup koşullarına dayanıklı çelik veya kırmızıüminyum kadar güvenilir malzemelerden mimarilır.

ürkü amerikan bar yardımıyla dâhilerden dünyaarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı güzel iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok zahmetsiz ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış kuruluşlabilir.

Satış öncesi de sizler muhtevain en onat sistemi sunabilmemiz muhtevain ikametgâh ve hizmetyerlerinizde esrarkeşif gestaltlmalıdır. Uzman personelimiz yangın bapları konusunda sizlere zaruri bilgileri aktaracaktır ve sizin tüm ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki sual kâraretlerini ortadan kaldırarak yangın baplarını kuracaktır.

Yangın bapmızdan birisi güçlük açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş olduğu derunin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Report this wiki page